SSL-certificaten (https)

Een SSL-certificaat beveiligt de verbinding tussen de bezoeker en de server, zoals een webserver (websites), een mailserver of een FTP-server. Gegevens, zoals login-gegevens, worden hierdoor veilig uitgewisseld zonder dat ze in handen van derden kunnen vallen. Een SSL-certificaat herken je aan de ’s' in https://www.domeinnaam.nl.

Een SSL-certificaat biedt vertrouwen. Het laat de bezoekers van jouw website zien dat er veilig met hun gegevens wordt omgegaan. Zeker waneer deze bezoekers persoonlijke gegevens achterlaten via bijvoorbeeld een formulier of webshop. Door het certificaat weten bezoekers dat hun gegevens alleen bij de eigenaar van de site terecht komt.

Websites met een SSL-certificaat worden door Google beloond met een betere positie in hun zoekresultaten. Google geeft aan hiermee bij te dragen aan een veiliger internet.

Image SSL-certificaten

Hulp nodig?

Stel je vragen via ons contactformulier, start een chat onderaan de pagina of bel ons gerust even op!

Direct contact »

Type certificaten

Welke certificaten leveren we?

1. Uitgebreide validatie met groene adresbalk
Voor webshops, banken en commerciële websites

Image SSL-certificaten

Deze certificaten voldoen aan zeer strenge richtlijnen. Dit wordt weergegeven met een groene adresbalk inclusief de bedrijfsnaam. Een EV certificaat zorgt hiermee voor extra vertrouwen bij de website-bezoekers.

2. Organisatie Validatie
Voor publieke websites zonder commerciële functie

Image SSL-certificaten

Naast een versleutelde verbinding worden de bedrijfsgegevens geverifiëerd en opgenomen in het certificaat. De bezoeker van de website kan hierdoor de eigenaar van de site in het certificaat controleren.

3. Domein Validatie
Voor algemene websites

Image SSL-certificaten

Dit certificaat geeft de bezoekers van de website een beveiligde verbinding met een door alle browsers vertrouwd certificaat. Eventuele beveiligings- waarschuwingen zijn voor de website bezoekers niet meer zichtbaar. Het certificaat kent een uitgifte waarbij alleen de domeinnaamhouder wordt geverifiëerd.

Contact & support

[contact-form-7 id=”224″ title=”Contact”]

RM Web Services B.V.
Postbus 14110
3508 SE Utrecht
Tel: 030 3200 286
Email: info@rmws.nl
Kvk: 32099579
BTW: NL813003209B01
Rabo: 34.37.10.854
Iban: NL90 RABO 0343 7108 54
BIC: RABONL2U

Support
Email: support@rmws.nl
Skype »